Over ons

Meijer Metal staat voor metaalwerk. Een optimaal product ontstaat alleen door kennis en ervaring te delen. En dat doen we volop. Niet alleen met onze afnemers, maar ook met onze leveranciers. We zijn ons bewust van onze bijzondere en verantwoordelijke positie in de keten. Daarom staan we voor clockwise in metal: altijd bij de tijd, met slimme innovatieve oplossingen. Samen met u realiseren we de ideale keten, waarin doordachte processen elkaar in het juiste ritme opvolgen. We bewaken, schakelen snel en zijn van de klok. Samen doen we gewoon meer.

Over ons

Meijer Metal is specialist in metaalbewerking en buisbewerking, zowel in staal als roestvaststaal. Meijer Metal produceert seriematig zowel enkelvoudige producten als samengestelde frames en omkastingen. Beschikt over vakmensen met jarenlange ervaring en een modern en up to date machinepark. Kennis van zowel de eigen processen als die van zijn klanten. Een logistiek systeem dat klinkt als een klok, een perfecte leverbetrouwbaarheid en kwaliteit.

Historie

De geschiedenis van Meijer gaat terug naar 1921. In dat jaar start grootvader Hendrik Meijer in Sint Jacobiparochie een loonbedrijf. In latere jaren wordt dit uitgebreid met een machinefabriek en constructiewerkplaats. Begin jaren ‘80 wordt onder leiding van kleinzoon Sjoerd Meijer een omslag gemaakt en blijven er drie activiteiten over: plaatwerkbewerking, speciaalmachinebouw en het bouwen van voorzetapparatuur voor heftrucks, het huidige Meijer Handling Solutions (voorheen MSE-Forks).

Onze missie en visie

Meijer Metal is dé partner voor samenstellingen, omkastingen, framebouw en assemblage. We richten ons met name op OEM’s (Original Equipment Manufacturers), die eigen serie-stukproducten ontwikkelen en verkopen.

We willen de eerste keuze zijn voor OEM´s met eigen serie-stukproducten. Dat doen we met de volle focus op kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en ketenintegratie. Meijer Metal streeft naar een vakkundige en zo veilig mogelijke werkomgeving, waarbij productiemethoden zo min mogelijk schade toebrengen aan de omgeving waarin mensen werken en leven.

Mogen wij uw partner worden in samenstellingen, omkastingen, framebouw en assemblage?

Contact Us

Please fill in your question and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.