Sterk Techniek Onderwijs (STO) opnieuw op bezoek bij de Meijer-Group.

We zijn verheugd dat Sterk Techniek Onderwijs (STO) ook dit jaar weer bij de ๐— ๐—ฒ๐—ถ๐—ท๐—ฒ๐—ฟ-๐—š๐—ฟ๐—ผ๐˜‚๐—ฝ op bezoek is geweest. Deze samenwerking ๐—ถ๐—ป๐˜€๐—ฝ๐—ถ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜ ๐—ท๐—ผ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป voor een toekomst in techniek.

Bij Meijer-Group ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ฒ ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ in het belang van kennismaking met techniek op jonge leeftijd. ๐—ง๐—ฒ๐—ฐ๐—ต๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐—ธ ๐—ถ๐˜€ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—บ๐—ผ๐˜๐—ผ๐—ฟ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ผ๐˜ƒ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ, en het is essentieel dat ๐—ธ๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฑ๐—ถ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—ฒ ๐—บ๐—ผ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ต๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ๐˜‡๐—ฒ ๐˜€๐—ฒ๐—ฐ๐˜๐—ผ๐—ฟ ๐—ผ๐—ป๐˜๐—ฑ๐—ฒ๐—ธ๐—ธ๐—ฒ๐—ป. Door hen een kijkje in onze wereld te geven, hopen we hun nieuwsgierigheid te wekken en te laten zien hoeveel impact een carriรจre in de techniek kan hebben.

Tijdens hun bezoek konden de leerlingen onze verschillende productieprocessen van dichtbij zien, van geavanceerde metaalbewerkingstechnieken tot innovatieve productiemethoden zoals lasrobots, kant-en lasrobots en het zien rijden van AGVโ€™s. ๐——๐—ฒ๐˜‡๐—ฒ ๐—ฒ๐—ฑ๐˜‚๐—ฐ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ ๐˜‚๐—ถ๐˜๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฝ๐—ท๐—ฒ๐˜€ ๐˜€๐˜๐—ถ๐—บ๐˜‚๐—น๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ฏ๐—น๐—ฒ๐—ฒ๐—บ๐—ผ๐—ฝ๐—น๐—ผ๐˜€๐˜€๐—ฒ๐—ป๐—ฑ ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป๐—ธ๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ป ๐—ฐ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐˜ƒ๐—ถ๐˜๐—ฒ๐—ถ๐˜ ๐—ฒ๐—ป ๐—ฏ๐—ถ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฎ๐—น๐—ถ๐˜€๐˜๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ต ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฒ๐—น๐—ฑ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฐ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฟ๐—ถ๐—ฒฬ€๐—ฟ๐—ฒ๐—บ๐—ผ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ต๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐—ฏ๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜๐—ฒ๐—ฐ๐—ต๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐—ธ.

๐—•๐—ถ๐—ท ๐— ๐—ฒ๐—ถ๐—ท๐—ฒ๐—ฟ-๐—š๐—ฟ๐—ผ๐˜‚๐—ฝ ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป ๐˜„๐—ฒ ๐˜๐—ฟ๐—ผ๐˜๐˜€ op onze vooruitstrevende benadering en diversiteit in productieprocessen. Door samen te werken met initiatieven zoals STO, dragen we actief bij aan de ontwikkeling van de ๐˜ƒ๐—ผ๐—น๐—ด๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐—ด๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐˜๐—ฒ๐—ฐ๐—ต๐—ป๐—ถ๐—ฐ๐—ถ.

studenten-bij-meijer
Contact Us

Please fill in your question and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.
hoogwaardige-plaatstalen kabelgoten