Diensten

Meijer Metal heeft jarenlange ervaring in het maken van zowel ferro als non-ferro samenstellingen, omkastingen, framebouw en assemblage werkzaamheden. Door middel van de modernste technieken maken wij al uw serie-stukproducten van hoogwaardige kwaliteit. Daarbij streven wij naar 100% kwaliteit en leverbetrouwbaarheid en werken wij mee aan ketenintegratie voor een optimale workflow zowel intern als extern.

Kom met ons in contact

Wilt u meer weten over onze diensten? 

Benieuwd naar ons machinepark?

Samenstellingen

Onder samenstellingen verstaan wij bij Meijer Metal het produceren van half fabricaten. Door middel van onze buizen en platenlasers, kantbanken en gecertificeerde lassers stellen wij al uw half fabricaten samen met de grootste zorg.

Omkastingen

Omkastingen zijn een belangrijk onderdeel in de afwerking van een product. Meijer Metal zorgt met een scherp oog voor kwaliteit en zorgzaamheid voor hoogwaardige omkastingen waarin uw producten volledig tot zijn recht komen. Lees hier verder wat wij voor u kunnen betekenen in omkastingen.

Framebouw

Meijer Metal is ingericht om complete producten te leveren, met name frames. Opgebouwd uit buizen, kokers en plaatdelen kan Meijer al zijn specialismen inzetten om hier gelaste constructies mee te produceren. Wilt u meer weten over wat wij kunnen op het gebied van framebouw? Lees dan hier verder.

Assemblage

Meijer Metal heeft een eigen hal voor assemblage werkzaamheden. Op deze afdeling worden al uw producten afgewerkt tot een representatief en aflever waardig product. Voor alle assemblage mogelijkheden leest u hier verder.

Mogen wij uw partner worden in samenstellingen, omkastingen, framebouw en assemblage?

Contact Us

Please fill in your question and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.