Diensten

DIENSTEN BIJ MEIJER METAL

Meijer Metal heeft jarenlange ervaring in het maken van zowel ferro als non-ferro samenstellingen, omkastingen, framebouw en assemblage werkzaamheden. Door middel van de modernste technieken maken wij al uw serie-stukproducten van hoogwaardige kwaliteit. Daarbij streven wij naar 100% kwaliteit en leverbetrouwbaarheid en werken wij mee aan ketenintegratie voor een optimale workflow zowel intern als extern.

Kom met ons in contact

Wilt u meer weten over onze diensten? 

Samenstellingen

Bij Meijer Metal begrijpen we het belang van het assembleren van halffabricaten. onze buis-en plaatlasers, afkantpersen en dergelijke worden gebruikt om ervoor te zorgen dat onze klanten worden voorzien van producten van de hoogste kwaliteit. We begrijpen dat elke klant andere behoeften en vereisten heeft, dus we streven ernaar om hen een oplossing op maat te bieden voor hun specifieke behoeften. Ons team van ervaren professionals is toegewijd aan het leveren van kwaliteitsdiensten die voldoen aan de verwachtingen van onze klanten. Met onze geavanceerde technologie en expertise kunnen we snelle doorlooptijden en kosteneffectieve oplossingen garanderen voor elk montageproject.

Omkastingen

Behuizingen zijn een essentieel onderdeel van het product afwerkingsproces en Meijer Metal streeft ernaar haar klanten kwalitatief hoogwaardige producten te leveren. Met hun scherpe oog voor kwaliteit en aandacht voor detail zorgt Meijer Metal ervoor dat al hun behuizingen voldoen aan de hoogste eisen. Ze gebruiken geavanceerde productieprocessen en materialen om ervoor te zorgen dat hun behuizingen zowel duurzaam als esthetisch zijn. Hun toewijding aan kwaliteit heeft hen tot een vertrouwde partner gemaakt in veel industrieën, van de automobielindustrie tot de productie van medisch apparatuur. Met hun brede scala aan behuizingopties heeft Meijer Metal zeker de perfecte oplossing voor elk project.

Framebouw

Meijer Metal is een gespecialiseerd bedrijf dat complete producten levert, met name frames, opgebouwd uit buis-en plaatwerkdelen. Met haar expertise op dit gebied is Meijer goed toegerust om producten te leveren die zijn toegesneden op de specifieke wensen van haar klanten. Het bedrijf kan frames leveren voor een verscheidenheid aan toepassingen, zoals de bouw, de landbouw en de auto-industrie. Met haar uitgebreide ervaring in de fabricage van buis-en plaatwerkonderdelen, streeft Meijer Metal ernaar kwaliteitsproducten te leveren tegen concurrerende prijzen. Met Meijer Metal als uw partner weet u zeker dat u het beste resultaat krijgt voor uw project.

 

Assemblage

Meijer Metal is een bedrijf dat al jaren hoogwaardig assemblagediensten levert voor Original Equipment Manufacturers (OEM’s). Wij zijn gespecialiseerd in seriematige producten en gebruiken de modernste technieken om precisie en nauwkeurigheid in ons werk te waarborgen. Ons ervaren team van professionals is toegewijd aan het leveren van de best mogelijke service en kwaliteit aan onze klanten. We begrijpen dat elke klant unieke behoeften heeft, dus we streven ernaar om oplossingen op maat te bieden die aan hun specifieke eisen voldoen. Bij Meijer Metal weet u zeker dat uw producten met de grootste zorg en oog voor detail worden samengesteld.

 

Mogen wij uw partner worden in samenstellingen, omkastingen, framebouw en assemblage?

Contact Us

Please fill in your question and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.