Meijer Metal, betrouwbare partner voor de Nederlandse High-End Industrie

We zijn trots dat Meijer-Metal een mooie 𝗯𝗶𝗷𝗱𝗿𝗮𝗴𝗲 heeft geleverd aan de 𝗛𝗶𝗴𝗵-𝗘𝗻𝗱 𝗛𝗮𝗹𝗳𝗴𝗲𝗹𝗲𝗶𝗱𝗲𝗿 𝗜𝗻𝗱𝘂𝘀𝘁𝗿𝗶𝗲 door de productie van hoogwaardige plaatstalen kabelgoten voor een gerenommeerde Nederlandse producent

De halffabricaten wordt gesneden op een van de twee 𝗳𝗶𝗯𝗲𝗿 𝗹𝗮𝘀𝗲𝗿𝗺𝗮𝗰𝗵𝗶𝗻𝗲𝘀. Vervolgens zorgen onze experts dat de platen perfect worden gevormd met een kantbank die voorzien is van een 𝗹𝗮𝘀𝗲𝗿 𝗵𝗼𝗲𝗸𝗺𝗲𝗲𝘁𝘀𝘆𝘀𝘁𝗲𝗲𝗺 die tijdens het zetten de producthoek continue meet voor de beste kwaliteit. Uiteindelijke worden de gezette delen in elkaar gelast.

Na alle interne bewerkingen wordt er een beschermende afwerklaag aangebracht en wordt het halffabricaat zorgvuldig verpakt in een daarvoor 𝘀𝗽𝗲𝗰𝗶𝗮𝗮𝗹 𝗼𝗻𝘁𝘄𝗼𝗿𝗽𝗲𝗻 𝘃𝗲𝗿𝗽𝗮𝗸𝗸𝗶𝗻𝗴𝘀𝗸𝗿𝗮𝘁. Deze kratten garanderen dat de producten veilig en zonder schade bij de klant aankomen.

𝗠𝗲𝗶𝗷𝗲𝗿-𝗠𝗲𝘁𝗮𝗹 𝗶𝘀 𝗲𝗲𝗻 𝗲𝗲𝘂𝘄𝗲𝗻𝗼𝘂𝗱 𝗳𝗮𝗺𝗶𝗹𝗶𝗲𝗯𝗲𝗱𝗿𝗶𝗷𝗳 en loopt in Nederland voorop in de 𝗜𝗻𝗱𝘂𝘀𝘁𝗿𝗶𝗲 𝟰.𝟬 met diverse 𝗴𝗲𝗿𝗼𝗯𝗼𝘁𝗶𝘀𝗲𝗲𝗿𝗱𝗲 𝗰𝗲𝗹𝗹𝗲𝗻 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗹𝗮𝘀𝘀𝗲𝗻, 𝗳𝗿𝗲𝘇𝗲𝗻 𝗲𝗻 𝗸𝗮𝗻𝘁𝗲𝗻. Om een gegarandeerde leveringsprestatie te kunnen waarborgen, is productie mogelijk 24/7, aangezien automatisch geleide voertuigen (AGV’s) de halffabricaten van en naar de verschillende cellen kunnen transporteren vanuit een buffermagazijn. Mede hierdoor staat 𝗠𝗲𝗶𝗷𝗲𝗿-𝗠𝗲𝘁𝗮𝗹 𝗵𝗼𝗼𝗴 𝗮𝗮𝗻𝗴𝗲𝘀𝗰𝗵𝗿𝗲𝘃𝗲𝗻 𝗶𝗻 𝗱𝗲 𝗡𝗲𝗱𝗲𝗿𝗹𝗮𝗻𝗱𝘀𝗲 𝗺𝗮𝗮𝗸𝗶𝗻𝗱𝘂𝘀𝘁𝗿𝗶𝗲 als een deskundige en betrouwbare partner.

hoogwaardige-plaatstalen kabelgoten
Contact Us

Please fill in your question and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.
girlsday-at-meijer-group