Omkastingen

FERRO / NON-FERRO OMKASTINGEN MOGELIJK BIJ MEIJER METAL

Meijer heeft jarenlange ervaring in het maken van zowel ferro als non-ferro omkastingen. Door middel van de modernste technieken maken wij al uw serie-stukproducten van hoogwaardige kwaliteit. Daarbij streven wij naar 100% leverbetrouwbaarheid en werken wij mee aan ketenintegratie voor een optimale workflow zowel intern als extern. Daarbij heeft Meijer goede relaties met verschillende partners om uw producten te bewerken zoals bijvoorbeeld: poeder – coaten, nat lakken, verzinken, beitsen, anodiseren, polijsten en parelen. Samen met deze partners zorgen wij voor een kwalitatief hoogwaardig product.

Contact

Wilt u meer informatie over omkastingen?

Benieuwd naar ons machinepark?

Kwaliteit

Centraal in onze werkwijze staat Quick Response Manufacturing (QRM). Onze productie- en kantoorprocessen streven naar continue verbetering. Zo wordt niet alleen nu, maar ook in de toekomst een optimale, sterke prijs- kwaliteitsverhouding gegarandeerd.

Leverbetrouwbaarheid

We leveren clockwise: op tijd, doordacht en zeker. Dat zorgt voor rust en overzicht. Maar we gaan verder dan alleen ontzorgen. Vaak zijn er aanzienlijke ketenbesparingen mogelijk op het gebied van logistiek en productiekosten.

Innovatie

Wij ontvangen u graag om de meest recente ontwikkelingen en mogelijkheden in de markt te analyseren en te realiseren. Ook organiseren we regelmatig workshops voor productengineers. Voorop lopen in innovatie in de wereld van metaal? Ga met ons mee.

Partner

We nemen hierin het voortouw en verzorgen de ketenengineering. Meijer organiseert de praktische uitvoering van het gezamenlijk ontwikkelde bedrijfskundige model, terwijl u als ketenregisseur gewoon de regie voert.

Mogen wij uw partner worden in samenstellingen, omkastingen, framebouw en assemblage?

Contact Us

Please fill in your question and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.