Framebouw

FRAMEBOUW BIJ MEIJER METAL

Meijer heeft jarenlange ervaring in het maken zowel ferro als non-ferro frames. Door middel van de modernste technieken maken wij al uw serie-stukproducten van hoogwaardige kwaliteit. Daarbij streven wij naar 100% leverbetrouwbaarheid en werken wij mee aan ketenintegratie voor een optimale workflow zowel intern als extern.

STALEN FRAMES

Meijer is ingericht om complete producten te leveren, met name frames. Opgebouwd uit buizen, kokers en plaatdelen kan Meijer al zijn specialismen inzetten om hier gelaste constructies mee te vervaardigen. Een uitgebreide lasafdeling, inclusief robots, zorgt dat de onderdelen met het gewenste kwaliteitsniveau worden samengebouwd. Ook zijn er diverse mogelijkheden om onderdelen na het lassen nog mechanisch na te bewerken als dit noodzakelijk is. Voor zwaardere constructies tot ca 250 kg heeft Meijer een speciale hal ingericht, inclusief de noodzakelijke hijs- en hefmiddelen.

RVS FRAMES

Voor RVS constructies en frames heeft Meijer een speciale, afgescheiden afdeling. Hier lassen (voornamelijk met TIG) vakmensen de producten, en wordt ook gezorgd voor de juiste afwerking van de producten. Immers, RVS producten vragen een heel andere behandeling en afwerking dan stalen producten.

Meijer heeft de juiste mensen in huis om te zorgen dat uw productieproces ongestoord kan verlopen door een betrouwbare aanlevering.

Kom met ons in contact

Wilt u meer weten over framebouw? 

Benieuwd naar ons machinepark?

Kwaliteit

Centraal in onze werkwijze staat Quick Response Manufacturing (QRM). Onze productie- en kantoorprocessen streven naar continue verbetering. Zo wordt niet alleen nu, maar ook in de toekomst een optimale, sterke prijs- kwaliteitsverhouding gegarandeerd.

Leverbetrouwbaarheid

We leveren clockwise: op tijd, doordacht en zeker. Dat zorgt voor rust en overzicht. Maar we gaan verder dan alleen ontzorgen. Vaak zijn er aanzienlijke ketenbesparingen mogelijk op het gebied van logistiek en productiekosten.

Innovatie

Wij ontvangen u graag om de meest recente ontwikkelingen en mogelijkheden in de markt te analyseren en te realiseren. Ook organiseren we regelmatig workshops voor productengineers. Voorop lopen in innovatie in de wereld van metaal? Ga met ons mee.

Partner

We nemen hierin het voortouw en verzorgen de ketenengineering. Meijer organiseert de praktische uitvoering van het gezamenlijk ontwikkelde bedrijfskundige model, terwijl u als ketenregisseur gewoon de regie voert.

Mogen wij uw partner worden in samenstellingen, omkastingen, framebouw en assemblage?

Contact Us

Please fill in your question and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.