Staal lassen

Meijer is toeleverancier van kwalitatief hoogwaardig plaatwerk, zowel enkelvoudig als samengesteld.

Lassen is daarvan één van onze specialiteiten. Meijer is een gecertificeerd lasbedrijf die gespecialiseerd is in het samenstellen van plaat- en constructiewerk.

Voor het lassen van staal heeft Meijer een uitgebreide productieruimte ter beschikking. Er zijn in totaal 20 werkplekken aanwezig. MIG-lassen, MAG-lassen en TIG-lassen behoren tot onze mogelijkheden. Deze processen kunnen ook toegepast worden bij RVS en aluminium producten.

Ook het afwerken van lassen (slijpen, schuren of borstelen) is bij ons mogelijk. Afwerking kan variëren van het simpel vlakslijpen van een las voor delen die (vaak) niet in het zicht vallen, tot aan echt zichtwerk.

Stiftlassen en puntlassen behoren ook tot de mogelijkheden. Dit proces wordt veel toegepast in de beplating van machines en apparaten.

Als de aantallen groter worden en het product er zich voor leent, kan er ook overgeschakeld worden naar robotlassen middels onze 5 lasrobotinstallaties.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van staal lassen en wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op.

Kom met ons in contact

Wilt u meer weten over samenstellingen? 

Benieuwd naar ons machinepark?

Mogen wij uw partner worden in samenstellingen, omkastingen, framebouw en assemblage?

Contact Us

Please fill in your question and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.