Non Ferro metalen bewerken en lassen

RVS/ALUMINIUM LASSEN BIJ MEIJER METAL

Dankzij onze jarenlange ervaring in diverse branches, zoals de voedselindustrie zijn wij bekend met de diverse kwaliteitseisen en richtlijnen voor RVS lassen. Wij kunnen elk type plaatwerk lassen, dat geldt ook voor RVS platen. Met name in het samenstellen van producten, zowel in staal als in RVS, is Meijer zeer bedreven. Voor het lassen van RVS beschikken wij over een aparte, afgescheiden hal. Dit is voornamelijk een eis bij onderdelen voor machines in de voedselindustrie. Hierin is hygiëne van groot belang. Wij kunnen uw RVS samenstellen tot het beste eindresultaat.

Aluminium bewerking en lassen

Aluminium is een metaal dat door middel van lassen goed te verbinden is. Het vergt echter specifieke kennis en vaardigheden en die hebben we bij Meijer Metal. Doordat aluminium heel makkelijk warmte geleid, moet er met een hoger vermogen worden gelast, ten opzichte van staal. Hierdoor ontstaat ook heel gemakkelijk scheurvorming tijdens het afkoelen na het lasproces. De stop van de las is daarin ook een cruciaal punt. Er zijn hiervoor verschillende methoden. Bij Meijer wordt zowel qua lasprocessen met TIG als met MIG gelast door een 10-tal ervaren lassers.

De non-ferro halffabricaten kunnen ook een verdere bewerking ondergaan zoals o.a. buigen/zetten maar ook geassembleerd worden. Ook kan Meijer er zorg voor dragen dat bepaalde producten in speciale kratten of transportbokken moeten aangeleverd. Deze vorm van ketenintegratie draagt aan efficiëntie en zal uiteindelijk voordelen opleveren voor zowel de producent als de klant.

Kom met ons in contact

Wilt u meer weten over samenstellingen

Materialen Aluminium, Roestvrijstaal.

Machines Lasrobots ABB Beladingsrobot: 4x Panasonic TM-2000-WGH

Mogen wij uw partner worden in samenstellingen, omkastingen, framebouw en assemblage?

Contact Us

Please fill in your question and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.