RVS Lassen

Dankzij onze jarenlange ervaring in diverse branches, zoals de voedselindustrie zijn wij bekend met de diverse kwaliteitseisen en richtlijnen voor RVS lassen. Wij kunnen elk type plaatwerk lassen, dat geldt ook voor RVS platen. Met name in het samenstellen van producten, zowel in staal als in RVS, is Meijer zeer bedreven. Voor het lassen van RVS beschikken wij over een aparte, afgescheiden hal. Dit is voornamelijk een eis bij onderdelen voor machines in de voedselindustrie. Hierin is hygiëne van groot belang. Wij kunnen uw RVS samenstellen tot het beste eindresultaat.

DE METHODEN

Er zijn verschillende methoden. Bij Meijer wordt zowel qua lasprocessen met TIG als met MIG gelast door meer dan 10 vervaren lassers. Vereist de opdracht dat er producten in grotere aantallen worden vervaardigd? Dan kunnen deze, als ze hiervoor geschikt zijn, ook op een lasrobot worden gelast.

AFWERKING RVS LASSEN

De afwerking vindt plaats in onze separate slijp- en polijstruimte. Voor het ontbramen of kanten breken van RVS lasergesneden plaatwerkdelen, gebruikt Meijer een Paul Ernst-slijpmachine. Deze machines is zeer geschikt voor oxideverwijdering, ontbramen en kantafronding. In de slijp- en polijstruimte wordt bijvoorbeeld de lasverkleuring weggehaald en worden uw platen met behulp van RVS lassen afgewerkt tot een hoogwaardig eindproduct.

Kom met ons in contact

Wilt u meer weten over samenstellingen? 

Benieuwd naar ons machinepark?

Mogen wij uw partner worden in samenstellingen, omkastingen, framebouw en assemblage?

Contact Us

Please fill in your question and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.