Girlsday bij de Meijer-Group, Opent Deuren voor Jonge Vrouwelijke Talenten.

โ€œGirlsdayโ€ is specifiek voor bedrijven, voornamelijk in de industrie, ๐—ด๐—ฒ๐—ถฬˆ๐—ป๐˜๐—ฟ๐—ผ๐—ฑ๐˜‚๐—ฐ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ ๐—ผ๐—บ ๐—ท๐—ผ๐—ป๐—ด๐—ฒ ๐—บ๐—ฒ๐—ถ๐˜€๐—ท๐—ฒ๐˜€ ๐—ธ๐—ฒ๐—ป๐—ป๐—ถ๐˜€ ๐˜๐—ฒ ๐—น๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ฎ๐—ธ๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐˜๐—ฒ๐—ฐ๐—ต๐—ป๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฒ ๐—ฒ๐—ป ๐—ป๐—ฎ๐˜๐˜‚๐˜‚๐—ฟ๐˜„๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐—ป๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฎ๐—ฝ๐—ฝ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ๐—ผ๐—ฒ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป. Deze dag is een initiatief om genderstereotypen te doorbreken en de genderdiversiteit binnen de STEM-velden (Science, Technology, Engineering, Mathematics) te bevorderen.

๐——๐—ฒ ๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐˜‚๐˜€๐˜๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ ๐—ฒ๐—ป ๐˜๐—ฒ๐—ฐ๐—ต๐—ป๐—ผ๐—น๐—ผ๐—ด๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฒ ๐˜€๐—ฒ๐—ฐ๐˜๐—ผ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป ๐—ธ๐—ฎ๐—บ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ฎ๐—ธ ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐˜€๐—ถ๐—ด๐—ป๐—ถ๐—ณ๐—ถ๐—ฐ๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ฒ ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜๐—ฒ๐—ด๐—ฒ๐—ป๐˜„๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐—ถ๐—ด๐—ถ๐—ป๐—ด ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฟ๐—ผ๐˜‚๐˜„๐—ฒ๐—ป. Door meisjes op jonge leeftijd uit te nodigen, zoals de de Meijer-Group,ย ย en ze hands-on ervaring te bieden, wordt geprobeerd hun interesse in deze vakgebieden te wekken en te laten zien dat deze carriรจres ook voor hen weggelegd zijn.

Girlsday benadrukt het belang van het vroegtijdig wegnemen van vooroordelen en het bieden van rolmodellen, zodat meisjes kunnen zien dat succes in de techniek of wetenschap niet gebonden is aan geslacht.

Contact Us

Please fill in your question and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.
we-are-meijer-metal-esef-2024hoogwaardige-plaatstalen kabelgoten