Meijer Metal laat lasrobot sโ€™ nachts onbemand doorwerken

Wanneer de medewerkers van Meijer Metal in het Friese Sint Jacobiparochie โ€˜s ochtends aan hun werkdag beginnen, is er al een hele nacht productie gedraaid door de lasrobots. Vier ๐—น๐—ฎ๐˜€๐—ฟ๐—ผ๐—ฏ๐—ผ๐˜๐—ฐ๐—ฒ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐—ฐ๐—ผ๐—ป๐˜๐—ถ๐—ป๐˜‚, 24/7, door ๐—”๐—š๐—ฉโ€™๐˜€ ๐—ฏ๐—ฒ๐—น๐—ฎ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—ป๐˜๐—น๐—ฎ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป. Op deze manier bouwt het bedrijf aan de ๐—ณ๐—ฎ๐—ฏ๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ๐—ธ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜๐—ผ๐—ฒ๐—ธ๐—ผ๐—บ๐˜€๐˜.

Hierin is een aanzienlijk deel van het hanteren van materialen geautomatiseerd. โ€œDankzij deze automatisering hebben we de ๐—ฑ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—น๐—ผ๐—ผ๐—ฝ๐˜๐—ถ๐—ท๐—ฑ kunnen ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ผ๐—ฟ๐˜๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ป ๐—ธ๐˜‚๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ฒ ๐—ฎ๐—ณ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ ๐—ป๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฝ๐—น๐—ผ๐—ฒ๐—ด๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ถ๐—ฒ๐—ป๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ป voor de robots,โ€ legt Reinder Hoekstra, COO van Meijer Metal en Meijer Handling Solutions, uit.

meijer-lasrobot
Contact Us

Please fill in your question and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.
esef-maakindustrie-meijer-metalesef-maakindustrie-2024