Ontmoet Meijer-Metal tijdens de ESEF Maakindustrie in de Jaarbeurs Utrecht

๐— ๐—ฒ๐—ถ๐—ท๐—ฒ๐—ฟ-๐— ๐—ฒ๐˜๐—ฎ๐—น, een eeuwenoud familiebedrijf, staat bekend als een van de ๐˜๐—ผ๐—ผ๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐—บ๐—ฒ๐˜๐—ฎ๐—ฎ๐—น๐—ฏ๐—ฒ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€ in Nederland en is ๐˜‡๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ด๐—ฒ๐˜ƒ๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ in de Smart Industry, oftewel ๐—œ๐—ป๐—ฑ๐˜‚๐˜€๐˜๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ ๐Ÿฑ.๐Ÿฌ. Wij zijn overtuigd van de filosofie van Industrie 5.0 en hebben hier de afgelopen jaren flink in geรฏnvesteerd. Dit omvat onder meer ๐—ฝ๐—น๐—ฎ๐—ฎ๐˜๐—น๐—ฎ๐˜€๐—ฒ๐—ฟ๐˜€ met ๐—ฎ๐˜‚๐˜๐—ผ๐—บ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฒ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป- ๐—ฒ๐—ป ๐—ฎ๐—ณ๐˜ƒ๐—ผ๐—ฒ๐—ฟ, ๐—น๐—ฎ๐˜€-, ๐—ณ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฒ๐˜€- ๐—ฒ๐—ป ๐—ธ๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ฟ๐—ผ๐—ฏ๐—ผ๐˜๐˜€, die allemaal worden gebruikt voor de bewerking van halffabricaten met behulp van ๐—”๐—š๐—ฉโ€™๐˜€.

Daarnaast heeft Meijer-Metal een gespecialiseerde ๐—ฅ๐—ฉ๐—ฆ-๐—ฎ๐—ณ๐—ฑ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ป๐—ด die veel ๐—ณ๐—ฟ๐—ฎ๐—บ๐—ฒ๐—ฐ๐—ผ๐—ป๐˜€๐˜๐—ฟ๐˜‚๐—ฐ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐˜€ produceert voor onder andere de ๐˜ƒ๐—ผ๐—ฒ๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐—ด๐˜€- ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฝ๐—ฎ๐—ธ๐—ธ๐—ถ๐—ป๐—ด๐˜€๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐˜‚๐˜€๐˜๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ.

Wij nodigen u van harte uit om onze stand te bezoeken. Via deze link kunt u zich eenvoudig aanmelden:ย https://lnkd.in/gJc3UDBT

ESEF Maakindustrieย ย is de leidende vakbeurs voor succesvolle, duurzame en innovatieve productieoplossingen. Hier kunt u uw kennis uitbreiden tijdens verschillende inhoudelijke sessies, workshops en activiteiten. Dit evenement vindt plaats van 12 tot en met 15 maart 2024 in de Jaarbeurs in Utrecht.

๐—จ ๐—ธ๐˜‚๐—ป๐˜ ๐—ผ๐—ป๐˜€ ๐˜ƒ๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—ฝ ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐Ÿฌ๐Ÿฐ.๐—”๐Ÿฌ๐Ÿต๐Ÿฌ

esef-maakindustrie-meijer-metal
Contact Us

Please fill in your question and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.
kant-robot-meijer-groupmeijer-lasrobot