Nieuwe kantrobot Meijer-Group gaat โ€œlosโ€ in 2024.

Bij ๐— ๐—ฒ๐—ถ๐—ท๐—ฒ๐—ฟ-๐—š๐—ฟ๐—ผ๐˜‚๐—ฝ ๐—ถ๐˜€ ๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ผ๐˜ƒ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐˜€๐—น๐—ฒ๐˜‚๐˜๐—ฒ๐—น๐˜„๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ, en dit blijkt eens te meer uit de recente ontwikkelingen rond hun productiefaciliteiten. Een opvallende toevoeging is de ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„๐—ฒ ๐—ธ๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ฟ๐—ผ๐—ฏ๐—ผ๐˜, die aanvang 2024 volledig operationeel zal zijn.

De ๐—ธ๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ฟ๐—ผ๐—ฏ๐—ผ๐˜ ๐—ผ๐—ป๐˜๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป๐—ด๐˜ ๐—ต๐—ฎ๐—น๐—ณ๐—ณ๐—ฎ๐—ฏ๐—ฟ๐—ถ๐—ฐ๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ถ๐—ฎ ๐—”๐˜‚๐˜๐—ผ๐—บ๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ฑ ๐—š๐˜‚๐—ถ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฑ ๐—ฉ๐—ฒ๐—ต๐—ถ๐—ฐ๐—น๐—ฒ๐˜€ (๐—”๐—š๐—ฉ) ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป๐˜‚๐—ถ๐˜ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐˜‚๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐—ธ ๐—ฏ๐˜‚๐—ณ๐—ณ๐—ฒ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐—ด๐—ฎ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป. Dit magazijn, dat gedurende de dagshift wordt gevuld met o.a. las- en freesmallen, stelt ๐—ฟ๐—ผ๐—ฏ๐—ผ๐˜๐˜€ ๐˜‡๐—ผ๐—ฎ๐—น๐˜€ ๐—น๐—ฎ๐˜€- ๐—ฒ๐—ป ๐—ณ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฒ๐˜€๐—ฟ๐—ผ๐—ฏ๐—ผ๐˜๐˜€ in staat om โ€˜s nachts halffabricaten te bewerken. Deze ๐—ฒ๐—ณ๐—ณ๐—ถ๐—ฐ๐—ถ๐—ฒฬˆ๐—ป๐˜๐—ฒ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ฝ๐—ฎ๐—ธ ๐—ผ๐—ฝ๐˜๐—ถ๐—บ๐—ฎ๐—น๐—ถ๐˜€๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ฑ๐˜‚๐—ฐ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐˜๐—ถ๐—ท๐—ฑ en verhoogt de output.

SafanDarleyย de leverancier van de kantrobot heeft een belangrijke rol gespeeld in de aanschaf van deze machine. Hun expertise is verder cruciaal zoals de scholing van het personeel en het uitvoeren van de ๐—น๐—ฎ๐—ฎ๐˜๐˜€๐˜๐—ฒ ๐˜‚๐—ฝ๐—ฑ๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐˜€ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฟ๐—ผ๐—ฏ๐—ผ๐˜. Dankzij deze mooie samenwerking is Meijer-Group nu volledig uitgerust en klaar om de ๐—ธ๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ฟ๐—ผ๐—ฏ๐—ผ๐˜ ๐—ถ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„๐—ฒ ๐—ท๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐˜ƒ๐—ผ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ฑ๐—ถ๐—ด ๐—ผ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป๐—ฒ๐—ฒ๐—น te maken.

kant-robot-meijer-group
Contact Us

Please fill in your question and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.
LT7-4KW Buizenlaser-bij-meijeresef-maakindustrie-meijer-metal