Een Eeuw van Innovatie: Ontmoet Meijer-Metal op de ESEF

Meijer-Metal rondt met groot enthousiasme de laatste voorbereidingen af en verheugt zich enorm op u te mogen ontmoeten tijdens de ESEF. Ter ere van ons ๐Ÿญ๐Ÿฌ๐Ÿฌ-๐—ท๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ๐—ด ๐—ท๐˜‚๐—ฏ๐—ถ๐—น๐—ฒ๐˜‚๐—บ hebben we onze stand ook voorzien van nostalgische fotoโ€™s en draaien we een inspirerende film die ons bedrijf in alle facetten weergeeft.

Wij staan bekend als een ๐—บ๐—ผ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ป ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ณ, waar ๐—ด๐—ฒ๐—ฎ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป๐—ฐ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฎ๐˜‚๐˜๐—ผ๐—บ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐˜€๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ฒ๐—ป ๐—ฟ๐—ผ๐—ฏ๐—ผ๐˜๐—ถ๐˜€๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ด een sleutelrol spelen, terwijl we de ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜€๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ ๐˜๐—ผ๐˜‚๐—ฐ๐—ต ๐—ต๐—ผ๐—ผ๐—ด ๐—ถ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—น houden.

ESEF Maakindustrieย is de meest toonaangevende vakbeurs voor succesvolle, duurzame en innovatieve maakoplossingen. Hier haal je jouw kennis op tijdens inhoudelijke sessies, workshops en activiteiten. Van 12 t/m 15 maart 2024 bij Jaarbeurs, Utrecht.

esef-maakindustrie-2024
Contact Us

Please fill in your question and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.
meijer-lasrobotmeijer-metal-reinderhoekstra-hendrikmeijer