Gouden jubileum bij AWETA: Senior Technisch Inkoper in het zonnetje gezet door Meijer-Metal

Afgelopen maandag was het een f๐—ฒ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด voor dhr ๐—™๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐—ธ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ž๐—ผ๐—ป๐—ถ๐—ป๐—ด, Senior Technisch Inkoper bij AWETA. Hij werd verrast door een bezoek van Meijer-Metal vanwege zijn ๐Ÿฑ๐Ÿฌ-๐—ท๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ๐—ด๐—ฒ ๐—ฑ๐—ถ๐—ฒ๐—ป๐˜€๐˜๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฏ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ.
๐— ๐—ฒ๐—ถ๐—ท๐—ฒ๐—ฟ-๐— ๐—ฒ๐˜๐—ฎ๐—น, die al meer dan ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ธ๐˜„๐—ฎ๐—ฟ๐˜ ๐—ฒ๐—ฒ๐˜‚๐˜„ ๐˜€๐—ฎ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐˜ ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—”๐—ช๐—˜๐—ง๐—”, wilde deze mijlpaal niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Als blijk van waardering en erkenning voor dhr De Koningโ€™s jarenlange toewijding, overhandigde ๐—๐—ฎ๐—ป ๐——๐—ผ๐˜‚๐—บ๐—ฎ, ๐—ฎ๐—ฐ๐—ฐ๐—ผ๐˜‚๐—ป๐˜๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ฟ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐— ๐—ฒ๐—ถ๐—ท๐—ฒ๐—ฟ, een prachtige 3D gelaserde plaquette en het Meijer boek over hun 100-jarig bestaan.

๐—”๐—ช๐—˜๐—ง๐—” ๐—ถ๐˜€ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐˜๐—ผ๐—ผ๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ฑ๐˜‚๐—ฐ๐—ฒ๐—ป๐˜ ๐—ฏ๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ด๐—ฟ๐—ผ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฒ- ๐—ฒ๐—ป ๐—ณ๐—ฟ๐˜‚๐—ถ๐˜๐˜€๐—ฒ๐—ฐ๐˜๐—ผ๐—ฟ, ๐—ด๐—ฒ๐˜€๐—ฝ๐—ฒ๐—ฐ๐—ถ๐—ฎ๐—น๐—ถ๐˜€๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ ๐—ถ๐—ป ๐˜€๐—ผ๐—ฟ๐˜๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ- ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฝ๐—ฎ๐—ธ๐—ธ๐—ถ๐—ป๐—ด๐˜€๐—ฎ๐—ฝ๐—ฝ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฎ๐˜๐˜‚๐˜‚๐—ฟ.

๐— ๐—ฒ๐—ถ๐—ท๐—ฒ๐—ฟ-๐— ๐—ฒ๐˜๐—ฎ๐—น is ๐˜€๐—ฝ๐—ฒ๐—ฐ๐—ถ๐—ฎ๐—น๐—ถ๐˜€๐˜ in ๐—บ๐—ฒ๐˜๐—ฎ๐—ฎ๐—น๐—ฏ๐—ฒ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ฒ๐—ป ๐—ฏ๐˜‚๐—ถ๐˜€๐—ฏ๐—ฒ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ถ๐—ป๐—ด, ๐˜‡๐—ผ๐˜„๐—ฒ๐—น ๐—ถ๐—ป ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฎ๐—น ๐—ฎ๐—น๐˜€ ๐—ฟ๐—ผ๐—ฒ๐˜€๐˜๐˜ƒ๐—ฎ๐˜€๐˜๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฎ๐—น. Meijer Metal produceert seriematig zowel enkelvoudige producten als samengestelde frames en omkastingen.

gouden-jubileum-aweta
Contact Us

Please fill in your question and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.
safan-darley-buigcel-meijerbedrijfsbezoek-seed-processing-holland-aan-meijer-metal