Bedrijfsbezoek Seed Processing Holland aan Meijer-Metal

Elk jaar houdt ๐—ฆ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฑ ๐—ฃ๐—ฟ๐—ผ๐—ฐ๐—ฒ๐˜€๐˜€๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—›๐—ผ๐—น๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ฑ een dag waarop alle managers samenkomen om de nieuwste managementinzichten met elkaar te delen. En wat is er beter dan zoโ€™n intensief overlegย combineren met iets luchtigs?

Wat dacht je van een bezoek aan een leverancier die naast een vergaderzaal nog iets speciaals te bieden heeft? Dan ben je bij ๐— ๐—ฒ๐—ถ๐—ท๐—ฒ๐—ฟ-๐— ๐—ฒ๐˜๐—ฎ๐—น aan ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ท๐˜‚๐—ถ๐˜€๐˜๐—ฒ ๐—ฎ๐—ฑ๐—ฟ๐—ฒ๐˜€.

๐— ๐—ฒ๐—ถ๐—ท๐—ฒ๐—ฟ-๐— ๐—ฒ๐˜๐—ฎ๐—น beschikt niet alleen over een ๐˜‚๐—น๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐—บ๐—ผ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ป๐—ฒ ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ฑ๐˜‚๐—ฐ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐—ณ๐—ฎ๐—ฐ๐—ถ๐—น๐—ถ๐˜๐—ฒ๐—ถ๐˜ met onder meer tal van ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ฑ๐˜‚๐—ฐ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ๐—ผ๐—ฏ๐—ผ๐˜๐˜€ ๐˜‡๐—ผ๐—ฎ๐—น๐˜€ ๐—น๐—ฎ๐˜€๐—ฟ๐—ผ๐—ฏ๐—ผ๐˜๐˜€, ๐—ด๐—ฒ๐—ฟ๐—ผ๐—ฏ๐—ผ๐˜๐—ถ๐˜€๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฏ๐˜‚๐—ถ๐—ด- ๐—ฒ๐—ป ๐—ณ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฒ๐˜€๐—บ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐—ถ๐—ป๐—ฒ๐˜€, maar heeft ook een eigen museum, het Meijer-Motoren museum.

Het ๐— ๐—ฒ๐—ถ๐—ท๐—ฒ๐—ฟ ๐— ๐—ผ๐˜๐—ผ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป ๐— ๐˜‚๐˜€๐—ฒ๐˜‚๐—บ is een droomplek voor liefhebbers van historische motoren en wordt beheerd door vrijwilligers. Er staan unieke motoren tentoongesteld en bijna alle motoren zijn nog in bedrijf van merken zoals ๐—ž๐—ฟ๐—ผ๐—บ๐—ต๐—ผ๐˜‚๐˜, ๐—•๐—ฟ๐—ผ๐—ป๐˜€, ๐—ช๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐˜€๐—ฝ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ, ๐—ง๐—ต๐—ผ๐—บ๐—ฎ๐˜€๐˜€๐—ฒ๐—ป, ๐—–๐—ฟ๐—ผ๐˜€๐˜€๐—น๐—ฒ๐˜†, ๐—Ÿ๐—ถ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ ๐—•๐—ฟ๐˜‚๐˜€๐˜๐—ผ๐—ป ๐—ฒ๐—ป ๐—•๐—น๐—ฎ๐—ฐ๐—ธ๐˜€๐˜๐—ผ๐—ป๐—ฒ. Er is ook een stoommachine van het merk โ€œKnoevenagelโ€, en het is een extra traktatie om deze machine te zien werken.

๐—ฆ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฑ ๐—ฃ๐—ฟ๐—ผ๐—ฐ๐—ฒ๐˜€๐˜€๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—›๐—ผ๐—น๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐—ถ๐˜€ ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—น๐—ฑ๐˜„๐—ถ๐—ท๐—ฑ ๐—ฒฬ๐—ฒฬ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—น๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€ ๐—ถ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ฑ๐˜‚๐—ฐ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—บ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐—ถ๐—ป๐—ฒ๐˜€ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜‡๐—ฎ๐—ฎ๐—ฑ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ถ๐—ป๐—ด, ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ๐—ฒฬˆ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ ๐—ฑ๐—ผ๐—ฟ๐˜€๐—บ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐—ถ๐—ป๐—ฒ๐˜€ ๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ฟ๐—ผ๐—ด๐—ฒ๐—ฟ๐˜€ ๐˜๐—ผ๐˜ ๐˜ƒ๐—ผ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ฑ๐—ถ๐—ด๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ถ๐—ป๐—ด๐˜€๐—น๐—ถ๐—ท๐—ป๐—ฒ๐—ป.

Namens ๐— ๐—ฒ๐—ถ๐—ท๐—ฒ๐—ฟ-๐— ๐—ฒ๐˜๐—ฎl willen we met nameย Jan Boschย en ๐—ฎ๐—น๐—น๐—ฒ ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ฐ๐—ผ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ด๐—ฎโ€™๐˜€ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป๐—ธ๐—ฒ๐—ป voor het mooie bezoek aan ons bedrijf in het Hoge Noorden van Nederland.

bedrijfsbezoek-seed-processing-holland-aan-meijer-metal
Contact Us

Please fill in your question and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.
gouden-jubileum-awetatechniek-tastbaar-meijer