Meijer-Group maakt aanzienlijke investering in buigcel voor efficiëntere productielijn

Voor degenen die onze LinkedIn-pagina nauwlettend volgen, zal het geen verrassing zijn dat de 𝗠𝗲𝗶𝗷𝗲𝗿-𝗚𝗿𝗼𝘂𝗽 opnieuw aanzienlijk heeft 𝗴𝗲𝗶̈𝗻𝘃𝗲𝘀𝘁𝗲𝗲𝗿𝗱 in de aanschaf van een 𝗯𝘂𝗶𝗴𝗰𝗲𝗹. Een voorproefje werd al negen maanden geleden gegeven, toen de desbetreffende combinatie van kantbank en een zeer wendbare robot, werd gedemonstreerd tijdens de EuroBLECH.

Tijdens de afgelopen vakantieperiode is de kantrobot aan de 𝗠𝗲𝗶𝗷𝗲𝗿-𝗚𝗿𝗼𝘂𝗽 geleverd door de Nederlandse producent van kantbanken, SafanDarley. Een geautomatiseerde buigcel draagt bij aan een efficiëntere, consistente en kosteneffectieve productie van gebogen onderdelen, terwijl de veiligheid van de werkomgeving wordt verbeterd.

Meijer Metal , het zusterbedrijf van Meijer Handling Solutions B.V. zal zo snel mogelijk de buigcel in gebruik nemen. De kantrobot zal opnieuw “samenwerken” met de KUMATECH B.V.  AGV, die eventueel materiaal vanuit de opslagbuffer naar de robots transporteert. Verwacht wordt dat de complete gerobotiseerde buigcel eind september volledig operationeel zal zijn. Natuurlijk zal de kantrobot niet alleen de 𝗯𝘂𝗶𝘁𝗲𝗻𝗸𝗼𝗸𝗲𝗿𝘀 𝘃𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝗞𝗢𝗢𝗜® 𝗥𝗲𝗮𝗰𝗵𝗙𝗼𝗿𝗸𝘀 produceren, maar ook al het andere herhalende plaat- en zetwerk efficiënter laten verlopen in de productielijn.

𝗩𝗼𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝗺𝗲𝗱𝗲𝘄𝗲𝗿𝗸𝗲𝗿𝘀 𝘃𝗮𝗻 𝗠𝗲𝗶𝗷𝗲𝗿 𝘇𝗮𝗹 𝗱𝗶𝘁 𝗴𝗲𝗲𝗻 𝗻𝗮𝗱𝗲𝗹𝗶𝗴𝗲 𝗴𝗲𝘃𝗼𝗹𝗴𝗲𝗻 hebben, omdat er nog steeds voldoende zetwerk overblijft, zij het met meer uitdaging, wat het des te leuker maakt. Dus heb je 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗿𝗲𝘀𝘀𝗲 𝗮𝗹𝘀 𝗞𝗮𝗻𝘁𝗲𝗿-𝗭𝗲𝘁𝘁𝗲𝗿 𝗯𝗶𝗷 𝗠𝗲𝗶𝗷𝗲𝗿 𝘁𝗲 𝘄𝗶𝗹𝗹𝗲𝗻 𝘄𝗲𝗿𝗸𝗲𝗻, en ons ook weet te inspireren? Je weet ons te vinden.

safan-darley-buigcel-meijer
Contact Us

Please fill in your question and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.
gouden-jubileum-aweta