Meijer-Group. Onderhoud en Vernieuwing tijdens Ons Vakantieverlof

Gewaardeerde klanten,

Met dank voor uw voortdurende steun, willen we u op de hoogte stellen van ons vakantieverlof. De komende drie weken, ๐Ÿณ-๐Ÿฎ๐Ÿฑ ๐—”๐˜‚๐—ด๐˜‚๐˜€๐˜๐˜‚๐˜€, ๐˜‡๐˜‚๐—น๐—น๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ฒ ๐—ผ๐—ป๐˜‡๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฒ๐˜‚๐—ฟ๐—ฒ๐—ป ๐˜๐—ถ๐—ท๐—ฑ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ ๐˜€๐—น๐˜‚๐—ถ๐˜๐—ฒ๐—ป voor een broodnodige periode van onderhoud en de plaatsing van nieuwe machines.

Deze beslissing is genomen om ervoor te zorgen dat we onze producten en diensten in de toekomst nog beter kunnen leveren en u een nog betere ervaring kunnen bieden. Gedurende deze periode zal het ๐—ธ๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ถ๐—ป๐—ถ๐—บ๐—ฎ๐—น๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฒ๐˜‡๐—ฒ๐˜๐˜๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ต๐—ฒ๐—ฏ๐—ฏ๐—ฒ๐—ป om essentiรซle taken en communicatie te waarborgen.

Wees gerust dat zodra we weer operationeel zijn, we met hernieuwde energie en efficiรซntie voor u klaarstaan. Uw tevredenheid en vertrouwen zijn van het grootste belang voor ons, en we kijken ernaar uit om u te blijven bedienen met dezelfde toewijding die u van ons gewend bent.

๐—ก๐—ฎ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜€ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ต๐—ฒ๐—น๐—ฒ ๐˜๐—ฒ๐—ฎ๐—บ ๐˜„๐—ฒ๐—ป๐˜€๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ฒ ๐˜‚ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ณ๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ฎ๐˜€๐˜๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฒ ๐˜๐—ถ๐—ท๐—ฑ ๐˜๐—ผ๐—ฒ, ๐˜„๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฏ๐—ถ๐—ท ๐˜‚ ๐—ธ๐˜‚๐—ป๐˜ ๐—ด๐—ฒ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐˜‚๐˜„ ๐—ฒ๐—ถ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ธ๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ถ๐—ฒ๐—บ๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ป, ๐—ฟ๐˜‚๐˜€๐˜ ๐—ฒ๐—ป ๐—ฝ๐—น๐—ฒ๐˜‡๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ.

Contact Us

Please fill in your question and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.
robotisering-meijer-groupsafan-darley-buigcel-meijer