Prettig weekend en tot maandag

Klinkt dat niet bekend in de oren voor een vrijdag? Vooral bij ๐— ๐—ฒ๐—ถ๐—ท๐—ฒ๐—ฟ-๐—š๐—ฟ๐—ผ๐—ฒ๐—ฝ, want de ๐—ฅ๐—ผ๐—ฏ๐—ผ๐˜๐˜€ en ๐—”๐—š๐—ฉโ€™๐˜€ zijn druk bezig om in het weekend een grote hoeveelheid halffabricaten af te werken. Zowel het lassen als het frezen gaan ononderbroken door totdat het buffermagazijn leeg is. Op die manier kan het ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—ผ๐—ป๐—ฒ๐—ฒ๐—น van Meijer maandag ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐˜ƒ๐—ผ๐—น ๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐—ด๐—ถ๐—ฒ ๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ต๐—ผ๐˜‚๐˜€๐—ถ๐—ฎ๐˜€๐—บ๐—ฒ aan een nieuwe werkweek beginnen.

De Meijer-Group bestaat;ย Meijer Handling Solutions B.V.ย enย Meijer Metal

Contact Us

Please fill in your question and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.
lassamenstellingen-bij-meijer