Wel eens gedacht aan Meijer-Metal voor lassamenstellingen?

๐—ช๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ผ๐—บ zou een machinebouwer ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ถ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐—น๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐—ฐ๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€ behouden, terwijl het veel gemakkelijker en efficiรซnter is om het aantal toeleveranciers te beperken? ๐— ๐—ฒ๐—ถ๐—ท๐—ฒ๐—ฟ-๐— ๐—ฒ๐˜๐—ฎ๐—น ๐—ถ๐˜€ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐˜๐—ผ๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐—ฐ๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ถ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฒ๐—น ๐—ฒ๐˜…๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ๐˜๐—ถ๐˜€๐—ฒ ๐—ต๐—ฒ๐—ฒ๐—ณ๐˜ ๐—ผ๐—ฝ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ด๐—ฒ๐—ฏ๐—ถ๐—ฒ๐—ฑ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ผ.๐—ฎ. ๐—น๐—ฎ๐˜€๐˜€๐—ฎ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜€๐˜๐—ฒ๐—น๐—น๐—ถ๐—ป๐—ด. Bij Meijer-Metal weten ze precies wat ze kunnen, en leveren ze een diversiteit aan samenstellingen, waarin verschillende bewerkingsdisciplines worden toegepast. Het onderdeel op de foto is een ๐—ต๐—ฎ๐—น๐—ณ๐—ณ๐—ฎ๐—ฏ๐—ฟ๐—ถ๐—ฐ๐—ฎ๐—ฎ๐˜ ๐˜„๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ๐—ป ๐˜€๐—ป๐—ถ๐—ท๐—ฑ๐—ฒ๐—ป, ๐—ธ๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ป/๐˜‡๐—ฒ๐˜๐˜๐—ฒ๐—ป, ๐—ฑ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐—ถ๐—ฑ๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ป ๐—น๐—ฎ๐˜€๐˜€๐—ฒ๐—ป samenkomen. Uiteindelijk krijgt het geheel een zinklaag, en kan de klant het halffabricaat monteren tot het uiteindelijke product.

๐— ๐—ฒ๐—ถ๐—ท๐—ฒ๐—ฟ-๐— ๐—ฒ๐˜๐—ฎ๐—น ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—ธ๐˜ ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฒ๐—น ๐˜‚๐—ถ๐˜ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐Ÿญ๐Ÿฌ๐Ÿฌ-๐—ท๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ๐—ด ๐—ณ๐—ฎ๐—บ๐—ถ๐—น๐—ถ๐—ฒ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ณ, ๐—ฑ๐—ฒ ๐— ๐—ฒ๐—ถ๐—ท๐—ฒ๐—ฟ-๐—š๐—ฟ๐—ผ๐˜‚๐—ฝ, ๐—ฒ๐—ป ๐—ถ๐˜€ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ๐˜€๐˜ ๐—ด๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐—ผ๐—บ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ ๐—บ๐—ฒ๐˜๐—ฎ๐—ฎ๐—น๐—ฏ๐—ฒ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ก๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ฑ.

lassamenstellingen-bij-meijer
Contact Us

Please fill in your question and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.
meijer-halffabricatenrobotisering-meijer-group