Efficiรซnte opslag en optimalisatie van halffabricaten bij Meijer-Metal

Meijer-Metal is een ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ฑ๐˜‚๐—ฐ๐—ฒ๐—ป๐˜ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ต๐—ฎ๐—น๐—ณ๐—ณ๐—ฎ๐—ฏ๐—ฟ๐—ถ๐—ฐ๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ป, met een geschiedenis van 100 jaar als familiebedrijf. Het bedrijf is gespecialiseerd in het snijden, frezen/draaien en kanten van diverse producten ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—บ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐—ถ๐—ป๐—ฒ๐˜€ ๐—ฒ๐—ป ๐˜€๐˜†๐˜€๐˜๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ถ๐—ฒ ๐˜„๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐—ด๐—ฒ๐—ฏ๐—ฟ๐˜‚๐—ถ๐—ธ๐˜ ๐—ถ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ฒ๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐—ด๐˜€๐—บ๐—ถ๐—ฑ๐—ฑ๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ป๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐˜‚๐˜€๐˜๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฝ๐—ฎ๐—ธ๐—ธ๐—ถ๐—ป๐—ด๐˜€๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐˜‚๐˜€๐˜๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ.

Sommige van de halffabricaten die Meijer-Metal produceert, ondergaan niet direct de volgende bewerkingsfase of worden naar de klant gestuurd, maar vereisen een tijdelijke โ€œbufferingโ€.

๐— ๐—ฒ๐—ถ๐—ท๐—ฒ๐—ฟ-๐— ๐—ฒ๐˜๐—ฎ๐—น heeft ervoor gekozen om ๐—ž๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐˜…-๐—ผ๐—ฝ๐˜€๐—น๐—ฎ๐—ด๐˜€๐˜†๐˜€๐˜๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ป te gebruiken voor deze opslagbehoeften. Deze geavanceerde verticale liftmodules bieden talloze voordelen ten opzichte van conventionele stellingopslag. Het meest opvallende voordeel is de aanzienlijk verminderde behoefte aan opslagruimte.

Door gebruik te maken van de verticale ruimte kunnen de halffabricaten efficiรซnt en georganiseerd worden opgeslagen, waardoor kostbare vloeroppervlakte wordt bespaard en ๐— ๐—ฒ๐—ถ๐—ท๐—ฒ๐—ฟ hierdoor ๐—ธ๐—ฎ๐—ป ๐—ถ๐—ป๐˜ƒ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป ๐—ถ๐—ป ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ฑ๐˜‚๐—ฐ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐—บ๐—ถ๐—ฑ๐—ฑ๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ป.

meijer-halffabricaten
Contact Us

Please fill in your question and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.
thomassen-motor-meijer-museumlassamenstellingen-bij-meijer