KOOI® ReachForks productie tentoonstelling tijdens EuroBLECH 2022

Tijdens de EuroBLECH 2022 produceerde SafanDarley’s geautomatiseerde systeem, de SafanDarley R-Brake 130T, onderdelen voor Meijer Metal, zusterbedrijf van Meijer Handling Solutions B.V., de producent van het bekende KOOI® ReachForks (hydraulisch in- en uitschuifbare heftruckvorken). Het onderdeel dat tijdens de gehele tentoonstelling is geproduceerd zijn speciale dunne buitenbuizen, het bewegende deel voor de telescopische vorken. Dit specifieke beursmodel wordt voornamelijk gebruikt voor (oorspronkelijk) een grote Zweedse meubelgigant met vestigingen over de hele wereld die de KOOI®ReachForks gebruikt om de speciale kartonnen pallets te vervoeren. Nadat de buitenste buizen zijn gebogen, worden de onderdelen verwijderd door KUMATECH B.V. AGV’s.

Een mooie samenwerking van drie toonaangevende Nederlandse bedrijven die een mooie prestatie hebben geleverd van hoe een autonome productiecel eruit kan zien.

Contact Us

Please fill in your question and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.
Kawasaki-Roboticslaser-sheet-meijer-metal