๐— ๐—ฒ๐—ถ๐—ท๐—ฒ๐—ฟ-๐— ๐—ฒ๐˜๐—ฎ๐—น, ๐—ฆ๐—บ๐—ฎ๐—ฟ๐˜ ๐— ๐—ฎ๐—ป๐˜‚๐—ณ๐—ฎ๐—ฐ๐˜๐˜‚๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ด.

Daar waar men bij de โ€œNederlandse Metaal Dagenโ€ veel aandacht aan gaat besteden is men bij ๐— ๐—ฒ๐—ถ๐—ท๐—ฒ๐—ฟ-๐— ๐—ฒ๐˜๐—ฎ๐—น ๐—ฎ๐—น ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ถ๐—ป๐—ฑ ๐—ผ๐—ฝ ๐˜„๐—ฒ๐—ด ๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ด๐—ฒ๐—ฎ๐˜‚๐˜๐—ผ๐—บ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐˜€๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฒ๐—ป ๐—ด๐—ฒ๐—ฟ๐—ผ๐—ฏ๐—ผ๐˜๐—ถ๐˜€๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ฑ๐˜‚๐—ฐ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐—ผ๐—บ๐—ด๐—ฒ๐˜ƒ๐—ถ๐—ป๐—ด.

Waar alle sectoren last van hebben dat is een te kort aan personeel en als daar nog eens een virus bijkomt dan heb je als bedrijf een echt probleem. Net voor de corona crisis was Meijer-Metal al opzoek naar een manier om de aanwezige lasrobots te laten laden en te lossen door AGVโ€™s en dat besluit tot de aanschaf van AGVโ€™s is versnelt door de corona crisis. Maar de aanschaf van alleen AGVโ€™s , om de interne logistiek te ontlasten, was niet genoeg. ๐—”๐—š๐—ฉ ๐—ธ๐˜‚๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป ๐˜„๐—ฒ๐—น ๐—ฎ๐˜‚๐˜๐—ผ๐—ป๐—ผ๐—บ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ฒ๐—ฟ๐˜๐˜‚๐—ถ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป (โ€œ๐—ต๐—ฒ๐—ณ๐˜๐—ฟ๐˜‚๐—ฐ๐—ธโ€ ๐˜‡๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฐ๐—ต๐—ฎ๐˜‚๐—ณ๐—ณ๐—ฒ๐˜‚๐—ฟ) ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐—ฎ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฎ๐—น๐˜€ ๐—ฒ๐—ฟ ๐˜ƒ๐—ผ๐—น๐—ฑ๐—ผ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐˜๐—ผ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ผ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ถ๐˜€. Immers, als de werkstukken niet klaar staan na een bewerking zoals kanten en of frezen en dan samengesteld moeten door lasrobots stagneert de productie alsnog. Met een extra investering van een buffermagazijn kunnen de ๐—”๐—š๐—ฉโ€™๐˜€ ๐—ป๐˜‚ ๐—ฐ๐—ผ๐—ป๐˜๐—ถ๐—ป๐˜‚๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ต๐—ฎ๐—น๐—ณ๐—ณ๐—ฎ๐—ฏ๐—ฟ๐—ถ๐—ฐ๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ป ๐˜‚๐—ถ๐˜ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—บ๐—ฎ๐—ด๐—ฎ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—ต๐—ฎ๐—น๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ป ๐—ถ๐˜€ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ผ๐—บ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฒ๐—น ๐—บ๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฎ๐—ณ๐—ต๐—ฎ๐—ป๐—ธ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐˜๐—ผ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ถ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐˜๐—ธ๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ป ๐˜‚๐—ถ๐˜ ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜€๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ ๐—ต๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ป. Smart Manufacturing wordt verder doorgevoerd bij Meijer-Metal omdat binnenkort ook de freesbanken worden voorzien van beladingsrobots en met de AGVโ€™s en buffermagazijn gaan samenwerken. Ook de volgende investering is alweer gedaan en worden gerobotiseerde kantbanken voor de zomervakantie bij Meijer-Metal in bedrijf gesteld.

Meijer-Metal maakt deel uit van de Meijer-Group waaronder ook Meijer Handling Solutions valt.

Contact Us

Please fill in your question and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.
Euroblech 2022thomassen-motor-meijer-museum