Bij Metaalbewerker Meijer Metal, Staan Alle Lichten Op Groen Voor De Nederlandse Maakindustrie.

Bij Meijer-Metal zetten we ons in om de ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„๐˜€๐˜๐—ฒ ๐˜๐—ฒ๐—ฐ๐—ต๐—ป๐—ผ๐—น๐—ผ๐—ด๐—ถ๐—ฒ te gebruiken om onze operationele efficiรซntie te verbeteren en ons ๐—ฐ๐—ผ๐—ป๐—ฐ๐˜‚๐—ฟ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ถ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฒ๐—น te behouden. Een belangrijk onderdeel van onze innovatieve aanpak is de ๐—ถ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—”๐—š๐—ฉโ€™๐˜€ (Automatisch Geleide Voertuigen) en een slim buffermagazijn van Kumatech.

De implementatie van ๐—”๐—š๐—ฉโ€™๐˜€ in onze productieprocessen heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop we met halffabricaten omgaan. Deze geautomatiseerde voertuigen ๐˜‡๐—ผ๐—ฟ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐Ÿฎ๐Ÿฐ ๐˜‚๐˜‚๐—ฟ / ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด voor de aanvoer van ๐—ต๐—ฎ๐—น๐—ณ๐—ณ๐—ฎ๐—ฏ๐—ฟ๐—ถ๐—ฐ๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ป naar onze ๐—น๐—ฎ๐˜€๐—ฟ๐—ผ๐—ฏ๐—ผ๐˜๐˜€, ๐—ธ๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ฟ๐—ผ๐—ฏ๐—ผ๐˜๐˜€ ๐—ฒ๐—ป ๐—ณ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฒ๐˜€๐—ฟ๐—ผ๐—ฏ๐—ผ๐˜๐˜€. Hierdoor wordt de behoefte aan handmatige interventie aanzienlijk verminderd.

De groene lampen geven aan dat de buffermagazijnen weer mogen worden gelost en geladen, dit gebeurt overdag tijdens de normale dagdienst. Door AGVโ€™s repetitieve en tijdrovende taken te laten automatiseren, kunnen ๐—ผ๐—ป๐˜‡๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ป๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€ ๐˜‡๐—ถ๐—ฐ๐—ต ๐—ฟ๐—ถ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—ฝ ๐—ฐ๐—ผ๐—บ๐—ฝ๐—น๐—ฒ๐˜…๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ฎ๐—ฐ๐˜๐—ถ๐˜ƒ๐—ถ๐˜๐—ฒ๐—ถ๐˜๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐˜๐—ผ๐—ฒ๐—ด๐—ฒ๐˜ƒ๐—ผ๐—ฒ๐—ด๐—ฑ๐—ฒ ๐˜„๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ, waardoor het plezier en de algehele productiviteit van de werknemer toeneemt.

Bij Meijer-Metal zijn we trots op onze automatisering en robotisering. De succesvolle implementatie van AGVโ€™s, het buffermagazijn, en de naadloze integratie met al onze bewerkingsrobots, markeert een ๐—ฏ๐—ฒ๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ด๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฝ ๐—ฟ๐—ถ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—œ๐—ป๐—ฑ๐˜‚๐˜€๐˜๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ ๐Ÿฐ.๐Ÿฌ.

kumatech-robots
Contact Us

Please fill in your question and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.
studenten-bij-meijer