Een eeuw van verbondenheid. De Meijer-Group en Bouwbedrijf Lont

๐—•๐—ผ๐˜‚๐˜„๐—ฏ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ณ ๐—Ÿ๐—ผ๐—ป๐˜ heeft onlangs het prestigieuze predicaat โ€œ๐—›๐—ผ๐—ณ๐—น๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐—ฐ๐—ถ๐—ฒ๐—ฟโ€ verworven vanwege het feit dat het bedrijf nu al een eeuw lang in handen is van dezelfde familie.

De ๐— ๐—ฒ๐—ถ๐—ท๐—ฒ๐—ฟ-๐—š๐—ฟ๐—ผ๐˜‚๐—ฝ en ๐—•๐—ผ๐˜‚๐˜„๐—ฏ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ณ ๐—Ÿ๐—ผ๐—ป๐˜ delen enkele opmerkelijke parallellen. Beide ๐—ณ๐—ฎ๐—บ๐—ถ๐—น๐—ถ๐—ฒ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป zijn oorspronkelijk gestart in 1923 aan de Oudebildtdijk, waar de Meijer-Group nog steeds gevestigd is. Hoewel ze niet langer naast elkaar gelegen zijn, aangezien Lont jaren geleden eerst is verhuisd naar Sint Jacobiparochie en vervolgens naar Sint Annaparochie, blijft de ๐—ฏ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐˜๐˜‚๐˜€๐˜€๐—ฒ๐—ป ๐—ฏ๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ป๐—ฒ๐—บ๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ.

Lont heeft vrijwel alle bedrijfsgebouwen voor de Meijer-Group gerealiseerd, en het meest recente project was de oplevering van de kantine bij Meijer, die dit jaar door Lont is afgerond. Het is opmerkelijk dat deze bedrijven, met de ๐˜ƒ๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ด๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ฟ๐—ผ๐—ฒ๐—ฟ, nog steeds ๐—ฎ๐—ฐ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐—ณ ๐—ฒ๐—ป ๐˜€๐˜‚๐—ฐ๐—ฐ๐—ฒ๐˜€๐˜ƒ๐—ผ๐—น zijn, en een waardevolle bijdrage leveren aan de werkgelegenheid in de regio.

Op de foto wordt directeurย Jetze Lontย geรซerd met een prachtig aandenken doorย Hendrik Meijerย . De foto wordt verder vergezeld doorย Emile van der Laanย en ๐—š๐—ฒ๐—ผ๐—ฟ๐—ด๐—ฒ ๐—ฉ๐—ฎ๐—น๐—ธ๐—ฒ๐—บ๐—ฎ die de afgelopen jaren gezamenlijk aan projecten hebben gewerkt.

meijer-lont-100-jaar
Contact Us

Please fill in your question and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.
agv-meijer-grouproestvaststaal