Waar gehakt wordt, vallen spaanders

Misschien een vreemde titel voor een LinkedIn bericht maar toch is het werkelijkheid van de dag. Fouten kunnen niet altijd vermeden worden, d𝗮𝗮𝗿 𝘄𝗮𝗮𝗿 𝗵𝗮𝗿𝗱 𝘄𝗼𝗿𝗱𝘁 𝗴𝗲𝘄𝗲𝗿𝗸𝘁. Bij de 𝗠𝗲𝗶𝗷𝗲𝗿-𝗚𝗿𝗼𝘂𝗽 𝗶𝘀 𝗱𝗮𝘁 𝗻𝗶𝗲𝘁 𝗮𝗻𝗱𝗲𝗿𝘀 maar je kan het wel zoveel mogelijk uitsluiten.

Dat proberen we bij de 𝗠𝗲𝗶𝗷𝗲𝗿-𝗚𝗿𝗼𝘂𝗽, door in hoge mate te 𝗮𝘂𝘁𝗼𝗺𝗮𝘁𝗶𝘀𝗲𝗿𝗲𝗻 𝗲𝗻 𝘁𝗲 𝗿𝗼𝗯𝗼𝘁𝗶𝘀𝗲𝗿𝗲𝗻. Meijer-Metal, onderdeel van de 𝗠𝗲𝗶𝗷𝗲𝗿-𝗚𝗿𝗼𝘂𝗽, 𝗺𝗮𝗮𝗸𝘁 𝗴𝗲𝗯𝗿𝘂𝗶𝗸 𝘃𝗮𝗻 𝘃𝗲𝗹𝗲 𝗔𝗚𝗩’𝘀 die halffabricaten vanuit een buffermagazijn naar verschillende 𝗴𝗲𝗿𝗼𝗯𝗼𝘁𝗶𝘀𝗲𝗲𝗿𝗱𝗲 𝗰𝗲𝗹𝗹𝗲𝗻 𝗯𝗿𝗲𝗻𝗴𝘁, 𝘇𝗼𝗮𝗹𝘀 𝗸𝗮𝗻𝘁𝗲𝗻, 𝗳𝗿𝗲𝘇𝗲𝗻 𝗲𝗻 𝗹𝗮𝘀𝘀𝗲𝗻. Als het product gereed is wordt de mal waarop de producten liggen weer door AGV naar de buffer gereden.

𝗥𝗼𝗯𝗼𝘁𝘀 𝘄𝗼𝗿𝗱𝗲𝗻 𝗻𝗶𝗲𝘁 𝘇𝗶𝗲𝗸 en maken geen fouten.

𝗗𝗶𝘁 𝗶𝘀 𝗮𝗹𝗹𝗲𝗲𝗻 𝘃𝗼𝗼𝗿𝗯𝗲𝗵𝗼𝘂𝗱𝗲𝗻 𝗮𝗮𝗻 𝗱𝗲 𝗺𝗲𝗻𝘀 𝗲𝗻 𝗱𝗮𝘁 𝗺𝗼𝗲𝘁 𝗺𝗮𝗮𝗿 𝘇𝗼 𝗯𝗹𝗶𝗷𝘃𝗲𝗻 𝘁𝗼𝗰𝗵?

Contact Us

Please fill in your question and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.
meijer-metal-headquartersmeijer-lont-100-jaar