Geslaagd 100 Jarig Jubileum Meijer Group!

Afgelopen vrijdag (1 juli) hebben we met veel gasten en medewerkers het 100-jarig jubileum van Meijer gevierd. Een fantastische dag waar Hendrik en Jenny een mooie presentatie hebben gegeven over het ontstaan ​​van Meijer en de Meijer Group. Het is indrukwekkend hoe een familiebedrijf, ondanks tegenslagen, door de jaren heen is uitgegroeid tot twee succesvolle bedrijven, Meijer-Metal en Meijer Handling Solutions.

Afgelopen zaterdag (2 juli) hebben we weer een heerlijke tweede feestdag gehad. Het jubileumfeest is afgesloten met het personeel, familie, vrienden, buurtbewoners en belangstellenden. Meijer Group is niet alleen een van de grootste werkgevers in de omgeving, maar vervult ook een grote maatschappelijke rol als sponsor van diverse verenigingen en activiteiten in de omgeving.

Als Meijer Group kunnen we terugkijken op fantastische dagen en als Meijer Group willen we iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan dit memorabele jubileum.

Contact Us

Please fill in your question and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.
opendag-meijer-groupKawasaki-Robotics