In goede handen bij Meijer

Onlangs was het weer tijd voor de jaarlijkse BHV cursus binnen de Meijer-Group. Door middel van een 1 daagse herhalingscursus hebben zeker 33 werknemers hun kennis op gebied van eerste hulp weer verfrist. Hierdoor mogen zij zich nog zeker een jaar Bhv’er noemen. Veiligheid en adequaat kunnen handelen staan bij Meijer hoog in het vaandel en dat er nu 33 kundige Bhv’ers rondlopen is daarvan een mooi voorbeeld.

Gedurende de dag werd er veel geoefend met de drie aanwezige AED’s en de nieuw aangeschafte Walkie Talkies. De groep werd opgesplitst in tweeën en beide werden een volledige dag blootgesteld aan verschillende situaties die van toepassing kunnen zijn binnen Meijer. In de ochtend werd er stil gestaan bij situaties die te maken hadden met letsel bij derden door middel van  bedrijfssituaties. Om de situatie zo echt mogelijk te maken werd er gebruik gemaakt van een Lotus®slachtoffer. Dit is een acteur gespecialiseerd in het nabootsen van letsel zodat onze deelnemers een zo realistisch mogelijke situatie voorgeschoteld krijgen.

In de middag mocht elke deelnemer ervaren hoe het is om een brand te blussen van verschillende categorieën. Om hier nog een schepje bovenop te doen was ook hier een Lotus®slachtoffer aanwezig zodat de Bhv’ers leren omgaan met het verlenen van eerste hulp in een gevaarlijke omgeving. Het stellen van prioriteiten en het creëren van een veilige omgeving om eerste hulp te verlenen stond hierbij centraal.

geslaagden-bhv-met-logo

De Meijer-Group is trots dat het zoveel Bhv’ers rond heeft lopen binnen het bedrijfspand en wil ook iedereen feliciteren met het verlengen van dit certificaat. Mede hierdoor ben je als werknemer bij Meijer in goede handen. Veiligheid voorop!

20180706_114752
Contact Us

Please fill in your question and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

DEAR VALUED CUSTOMER,

The COVID-19 has now spread to most parts of the world. Local authorities increasingly apply restrictions to prevent the spread of the virus, potentially impacting production and supply chains.

At Meijer Metal in the Netherlands we are following our standard risk protocol and doing our utmost to reduce the impact of COVID-19 on our business. Some of our office employees will work remotely to secure business. Untill now we will remain fully operational.

This being said, we cannot ensure production and delivery in case the Local Authorities would announce nationwide quarantine, or the freight companies and carriers would be restricted.

Thanking for your understanding and cooperation in advance.

Kind regards,

Meijer Metal