Meijer Group en het Meijer Motoren Museum is een onvergetelijke reis door tijd en technologie

Bij binnenkomst in de ๐— ๐—ฒ๐—ถ๐—ท๐—ฒ๐—ฟ ๐—š๐—ฟ๐—ผ๐˜‚๐—ฝ, als klant of leverancier, wordt men vaak overweldigd door de ๐—บ๐—ผ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ป๐—ฒ ๐˜๐—ฒ๐—ฐ๐—ต๐—ป๐—ผ๐—น๐—ผ๐—ด๐—ถ๐—ฒ๐—ฒฬˆ๐—ป die het bedrijf in huis heeft. Geavanceerde ๐—ฟ๐—ผ๐—ฏ๐—ผ๐˜๐˜€, ๐˜‡๐—ผ๐—ฎ๐—น๐˜€ ๐—น๐—ฎ๐˜€-, ๐—ธ๐—ฎ๐—ป๐˜- ๐—ฒ๐—ป ๐—ณ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฒ๐˜€๐—ฟ๐—ผ๐—ฏ๐—ผ๐˜๐˜€, voeren onbemand de opgelegde taken uit. Deze indrukwekkende machines worden efficiรซnt beladen door AGVโ€™s (๐—”๐˜‚๐˜๐—ผ๐—บ๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ฑ ๐—š๐˜‚๐—ถ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฑ ๐—ฉ๐—ฒ๐—ต๐—ถ๐—ฐ๐—น๐—ฒ๐˜€), wat de naadloze integratie van automatisering in het productieproces toont.

Toch biedt de Meijer Group meer dan alleen een glimp van de toekomst. In een speciaal daarvoor ingerichte hal kunnen bezoekers zich vergapen aan een collectie oude motoren die de techniek van weleer vertegenwoordigen. Het ๐— ๐—ฒ๐—ถ๐—ท๐—ฒ๐—ฟ ๐— ๐—ผ๐˜๐—ผ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป ๐— ๐˜‚๐˜€๐—ฒ๐˜‚๐—บ herbergt een prachtige uitstalling van verschillende modellen, waaronder iconen zoals de ๐—Ÿ๐—ถ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ-๐—•๐—ฟ๐˜‚๐˜€๐˜๐—ผ๐—ป, ๐—ฆ๐˜๐—ผ๐—ฟ๐—ธ, ๐—ช๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐˜€๐—ฝ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ, ๐—ž๐—ฟ๐—ผ๐—บ๐—ต๐—ผ๐˜‚๐˜, ๐—ฒ๐—ป ๐—–๐—ฟ๐—ผ๐˜€๐˜€๐—น๐—ฒ๐˜†, om maar een paar gerenommeerde namen te noemen.

In dit ๐—บ๐˜‚๐˜€๐—ฒ๐˜‚๐—บ ๐—ธ๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐˜€๐—ฎ๐—บ๐—ฒ๐—ป. Oude technieken staan zij aan zij met moderne innovaties, zorgvuldig onderhouden door een select groepje toegewijde vrijwilligers. Voor hen gaat het vrijwilligerswerk verder dan enkel het onderhouden van oude machines; het draait om het levendig houden van een passie voor technologie en het delen van deze verwondering met anderen.

Een ๐—ฝ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ธ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ท๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐˜„๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐—ฎ๐—น๐—น๐—ฒ ๐—บ๐—ผ๐˜๐—ผ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—ฝ๐—ด๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฟ๐˜ en opent het museum zijn deuren voor het publiek. Bezoekers kunnen dan genieten van het stampen van de dieselmotoren en de geur van olie en dieseldampen opsnuiven. Het is een unieke kans om de werking van historische motoren in volle glorie te aanschouwen.
Voor diegenen die niet in staat zijn om het museum persoonlijk te bezoeken, heeft de ๐— ๐—ฒ๐—ถ๐—ท๐—ฒ๐—ฟ ๐—š๐—ฟ๐—ผ๐˜‚๐—ฝ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฝ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ถ๐—ด ๐—ฏ๐—ผ๐—ฒ๐—ธ ๐˜‚๐—ถ๐˜๐—ด๐—ฒ๐—ฏ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜. De eerste druk van 50 exemplaren was binnen no-time uitverkocht, in handen van verzamelaars en techneuten.

Gezien de ๐—ด๐—ฟ๐—ผ๐˜๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฒ๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ด๐˜€๐˜๐—ฒ๐—น๐—น๐—ถ๐—ป๐—ด ๐˜„๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐˜ ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐˜๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฟ๐˜‚๐—ธ ๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜„๐—ผ๐—ด๐—ฒ๐—ป. Geรฏnteresseerden kunnen zich inschrijven voor de volgende oplage door een ๐—ฒ-๐—บ๐—ฎ๐—ถ๐—น ๐˜๐—ฒ ๐˜€๐˜๐˜‚๐—ฟ๐—ฒ๐—ป, waarna ze op de reserveringslijst worden geplaatst.

De Meijer Group en het Meijer Motoren Museum bieden samen een unieke ervaring, waar technologieรซn van vroeger en nu elkaar ontmoeten.

info@meijer-group.com

meijer-motoren-museum
Contact Us

Please fill in your question and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.
automation-productionkumatech-agv