Innovatie in de Maakindustrie: Kumatech Start Big Data-pilot met Steun van Fieldlab de Peel en Meijer-Metal.

๐—œ๐—ป๐—ป๐—ผ๐˜ƒ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐—ถ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐— ๐—ฎ๐—ฎ๐—ธ๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐˜‚๐˜€๐˜๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ: ๐—ž๐˜‚๐—บ๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ฐ๐—ต ๐—ฆ๐˜๐—ฎ๐—ฟ๐˜ ๐—•๐—ถ๐—ด ๐——๐—ฎ๐˜๐—ฎ-๐—ฝ๐—ถ๐—น๐—ผ๐˜ ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ฆ๐˜๐—ฒ๐˜‚๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—™๐—ถ๐—ฒ๐—น๐—ฑ๐—น๐—ฎ๐—ฏ ๐——๐—ฒ ๐—ฃ๐—ฒ๐—ฒ๐—น ๐—ฒ๐—ป ๐— ๐—ฒ๐—ถ๐—ท๐—ฒ๐—ฟ-๐— ๐—ฒ๐˜๐—ฎ๐—น.

Bij ๐— ๐—ฒ๐—ถ๐—ท๐—ฒ๐—ฟ-๐— ๐—ฒ๐˜๐—ฎ๐—น geloven we in de kracht van innovatie en samenwerking. Daarom zijn we bijzonder trots op onze samenwerking met ๐—ž๐˜‚๐—บ๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ฐ๐—ต, die onlangs een belangrijke stap heeft gezet met de start van hun ๐—•๐—ถ๐—ด ๐——๐—ฎ๐˜๐—ฎ-๐—ฝ๐—ถ๐—น๐—ผ๐˜. Dankzij de ๐˜€๐˜๐—ฒ๐˜‚๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—™๐—ถ๐—ฒ๐—น๐—ฑ๐—น๐—ฎ๐—ฏ ๐——๐—ฒ ๐—ฃ๐—ฒ๐—ฒ๐—น is Kumatech erin geslaagd om deze ambitieuze pilot van de grond te krijgen.

Deze vooruitstrevende pilot stelt ๐—ž๐˜‚๐—บ๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ฐ๐—ต in staat om ๐—ฑ๐—ฎ๐˜๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ฑ๐—ฟ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป ๐—ถ๐—ป๐˜‡๐—ถ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ฒ๐—ป te gebruiken om hun processen nog verder te optimaliseren. Bij ๐— ๐—ฒ๐—ถ๐—ท๐—ฒ๐—ฟ-๐— ๐—ฒ๐˜๐—ฎ๐—น zien we dit als een ๐—ด๐—ฒ๐˜„๐—ฒ๐—น๐—ฑ๐—ถ๐—ด๐—ฒ ๐—ธ๐—ฎ๐—ปs om samen te werken aan de ๐˜๐—ผ๐—ฒ๐—ธ๐—ผ๐—บ๐˜€๐˜ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—ธ๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐˜‚๐˜€๐˜๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ, waarin data en technologie de drijvende krachten zijn.

Wij staan klaar om ๐—ž๐˜‚๐—บ๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ฐ๐—ต ๐˜๐—ฒ ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐˜๐—ฒ๐˜‚๐—ป๐—ฒ๐—ป met onze expertise in metaalbewerking en innovatieve oplossingen. Samen bouwen we aan een slimmere, efficiรซntere toekomst!

kumatech-agv
Contact Us

Please fill in your question and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.
meijer-motoren-museummeijer-metal-kant-robot