Techniek Tastbaar

Donderdag 12 oktober vond de jeugd dag voor techniek plaats, bekend als “Techniek Tastbaar.” Op deze dag, dit jaar georganiseerd op de Maritieme Academie in Harlingen, kregen jongeren de kans om kennis te maken met alle aspecten van technisch werk. De Meijer-Group was net als voorgaande jaren ook weer aanwezig om de jeugd te enthousiasmeren voor de techniek. Jonge technici hadden de mogelijkheid om heftrucks in elkaar te zetten en uit elkaar te halen (heftrucks gemaakt van uitgesneden plaatdelen) en verschillende onderdelen te meten met een micrometer en schuifmaat (meten is weten). Als beloning voor hun inzet ontvingen alle deelnemers een leuk presentje.

Op de foto ziet u Boukje Haarsma en Max van Wigcheren van de Meijer-Group, evenals Emiel Stoffers, die deze bijzondere dag als ambassadeur van de techniek van harte ondersteunt.

techniek-tastbaar-meijer-group
Contact Us

Please fill in your question and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.
applicatiebeheerder-meijer-groupmeijer-metal-headquarters