Ruim 700.000,- Euro na het bereiken van de top van de Mont Ventoux.

mont-ventoux-meijer-shirt-meijer-metal-site_

Vorig jaar trotseerden medewerkers, partners en vrienden van Meijer de mythische berg MONT VENTOUX, zowel wandelend, hardlopen als op de fiets. Dit evenement wordt jaarlijks georganiseerd door de stichting Groot Verzet Tegen Kanker en is bedoelt om zoveel mogelijk geld op te halen in de strijd tegen kanker. De Meijer Groep was vorig jaar hoofdsponsor en voorzag iedere deelnemer van de juiste kleding. De stichting Mont Ventoux is opgericht in 2007. De verbondenheid in het leven met en strijden tegen kanker is de belangrijkste waarde van de Stichting Mont Ventoux.

 

We zijn trots op de prestaties van collega’s, andere deelnemers en vrijwilligers, want door samen verantwoordelijkheid te nemen, kunnen we de Mont Ventoux bedwingen en een substantiële bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker. Nu al het sponsorgeld is geteld, kunnen we mededelen dat de leden (45 personen) van De Meijer Groep samen Euro 53.000,- hebben opgehaald van het totale bijeen gehaalde bedrag van maar liefst Euro 736.175,00. Het bedrag zal worden gebruikt in de bestrijding van kanker op verschillende manieren. Hierbij kun je denken aan onderzoek naar kanker maar ook naar methoden om kanker effectiever te behandelen en kankerpatiënten te genezen.

 

We willen het KWF en in het bijzonder de stichting Ventoux tegen Kanker bedanken voor de uitstekende organisatie. We zijn verheugd en trots dat we onze naam aan dit evenement hebben kunnen associëren.

Contact Us

Please fill in your question and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.
esef-maak-industrie